Näyttökuva 2021-1-31 kello 15.30.00.pn
  • By Anita

VOITA KUKKATALON LAHJAKORTTI 100e

Joulu ilman kukkia -onko sitä? Ei ainakaan minun mielestäni. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Kukkatalon 100 e lahjakortti klikkauksella tai kahdella. Osallistu arvontaan seuraamalla littlevalley.fi Instagram-tiliä ja tuplaa voittomahdollisuutesi tägäämällä vielä ystäväsi kommenteissa. Näin sinulla on kaksi arpalippua.

Kukkatalo on täydellinen joulutalo juuri nyt. Sieltä löydät kaikki joulun kukat, istutukset, kranssit, koristeet, lyhdyt, kynttilät, hautamuistamiset….you just name it. Valikoima on hengästyttävä, varaa siis reilusti aikaa, kun lähdet shoppailemaan.

Lahjakortti arvotaan lauantaina 5.12. ja voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä. Onnea arvontaan! P.S. Lahjakortti on voimassa vuoden ja käytettävissä osissa www.kukkatalo.fi


0 comments

Recent Posts

See All
Näyttökuva 2021-1-31 kello 15.29.49.pn

Olen Anita Laaksonen, käsityötaiteiden opiskelija ja herkästi kaikesta käsillä tekemisestä innostuva. Se voi liittyä puutarhaan, sisustamiseen, remontointiin tai vaikkapa kokkailuun keittiössä.

Vuodenajat määrittelevät pitkälti sen, missä puuhastellaan – kunhan puuhastellaan. Aiheeni syntyvät hetkistä, tavallisesta arjesta ja oikeasta elämästä.

KATEGORIAT
ARKISTO