Näyttökuva 2021-1-31 kello 15.30.00.pn
  • By Anita

SIIRRYTÄÄN SISÄLLE


…ja mikä ettei, ulkonahan alkaa olla hyytävän kylmää tai märkää! Toki, haikealtahan se tuntuu -jättää kesä taakse jälleen kerran, mutta piileehän tässä jotain kivaakin. Nyt saa laittaa kaikki kesäkauden jemmassa olleet kynttilät esille luomaan tunnelmaa pimeisiin iltoihin ja paikkahan voi olla mikä tahansa. Aloitan kuistista, siitä voi vielä nauttia jokusen kuukauden. Kuistimme on ollut koko olemassa olon ajan vaaleasävyinen ja tunnelmaltaan myös valoisa ja kevyt. Nyt halusin jotain ihan muuta……syksyn sävyjä oranssia ja ehkä jopa mustaa, viherkasveja ja tietysti niitä kynttilöitä. Ja niiden kanssa sanonta less is more ei todellakaan pidä paikkansa, ainakaan tässä tapauksessa.


Kukkatalolta olen jo pitkään hankkinut viherkasvini ja niitä käyn kuikuilemassa aina silloin tällöin josko löytyisi taas jotain kivaa. Kukat on minulle sitä shoppailua. Tällä kertaa uusia kasveja ostin pari kappaletta, ihanat pilkkubegonian ja hopeaköynnöksen. Mutta yllättävää oli se, että sieltä löysin lähes kokonaan myös kuistini uuden sisustuksen. Tummia ihania lyhtyjä, uudet ruukut, koristekurpitsoja ja tietty myös kynttilöitä. Tadaa…….ja sitten itse hommiin eli hyrskyn myrskyn vanha alta pois ja uusi tunnelma tilalle


Maasta se on pienikin ponnistanut. Ostettaessa nämäkin lankaköynnös ja eucalyptus olivat pienissä 12 cm purkeissa.

Maasta se on pienikin ponnistanut. Ostettaessa nämäkin lankaköynnös ja eucalyptus olivat pienissä 12 cm purkeissa.

0 comments
Näyttökuva 2021-1-31 kello 15.29.49.pn

Olen Anita Laaksonen, käsityötaiteiden opiskelija ja herkästi kaikesta käsillä tekemisestä innostuva. Se voi liittyä puutarhaan, sisustamiseen, remontointiin tai vaikkapa kokkailuun keittiössä.

Vuodenajat määrittelevät pitkälti sen, missä puuhastellaan – kunhan puuhastellaan. Aiheeni syntyvät hetkistä, tavallisesta arjesta ja oikeasta elämästä.

KATEGORIAT
ARKISTO