Näyttökuva 2021-1-31 kello 15.30.00.pn
  • By Anita

RUOKALAHJOJA PUKINKONTTIIN


Se on Black Friday ja mitä ilmeisesti nyt jos koskaan pukinkontti täyttyy. Mutta mitä jos lahja tai

muistaminen olisikin vähän erilainen? Meillä vähän jokaisella tuuppaa jo olemaan kaikkea

mahdollista ja vähän ehkä mahdotontakin, joten ruokalahja on taatusti sekä ilahduttava että

ihastuttava. Ruokalahjaan liittyy niin paljon ajatusta, välittämistä ja tietysti myös vaivaa, joten sitä

jos mitä arvostetaan.


Tämä vuosi on ollut kaikin puolin poikkeuksellinen ja jokainen tulee taatusti muistamaan vuoden 2020. Siihen on liittynyt aivan liian monelle työpaikan menettämistä tai pitkiä lomautuksia ja tällä on luonnollisesti vaikutukset myös kunkin talouteen. Senkin vuoksi ruokalahjat puhuvat puolestaan ja voiko käytännöllisempää lahjaa olla kuin ruokalahja.


Minun ruokalahjani tänä vuonna ovat joulusinapit sekä kuivatut suppikset kauniissa koristelluissa lasipurkeissa. Lasipurkin kylkeen kirjoitan blogissani olevan Laura Pyrrön pastan reseptin, jotta lahjan saajalla olisi herkullinen resepti jo pöytälaatikossaan valmiina, kun sen aika tulee. Ja nämä sienethän ovat paras mahdollinen aasinsilta uusille treffeille yhteisen ruuanlaiton ja herkuttelun merkeissä. Niin ja hei, kai kirjoitat reseptin käsin -lahjasta tulee entistä aidompi ja henkilökohtaisempi.0 comments

Recent Posts

See All
Näyttökuva 2021-1-31 kello 15.29.49.pn

Olen Anita Laaksonen, käsityötaiteiden opiskelija ja herkästi kaikesta käsillä tekemisestä innostuva. Se voi liittyä puutarhaan, sisustamiseen, remontointiin tai vaikkapa kokkailuun keittiössä.

Vuodenajat määrittelevät pitkälti sen, missä puuhastellaan – kunhan puuhastellaan. Aiheeni syntyvät hetkistä, tavallisesta arjesta ja oikeasta elämästä.

KATEGORIAT
ARKISTO