Näyttökuva 2021-1-31 kello 15.30.00.pn
  • By Anita

KATETTU TERASSI -jotta voidaan olla ulkona sateellakin :)


Siis millä sateella? Sen kerran, kun päätät, että katetaan terassi sateen varalta niin tuleekin kunnon inkkarikesä. Ei vaan, en valita -oli oikein mukavaa olla läsnä, kun vähäpukeiset miehet rakensivat katetta. Hiki virtasi ja iho kiilsi. Lystiä harmi kyllä kesti vain pari päivää, sillä nämä vähäpukeiset miehet olivat liian tehokkaita ja vaikutti siltä, ettei katetta tehty ihan ensimmäistä kertaa. Elikäns jos tarvitset omiin rakennuspuuhiisi referenssiä, ta kontakt.

Voi sitä ilonpäivää, kun kate valmistui ja kuin tilauksesta päivää myöhemmin saapui sade. Sade, joka kesti 10 minuuttia, mutta antoi itsestään kaiken. Vettä tuli taivaan täydeltä, sade hakkasi ihka uuteen katteeseen, salamat löivät ja ukkonen murisi. Siinä me tytöt istuimme terassin sohvalla ja minä olin meistä selkeästi onnellisin. Hulda ja Kerttu olivat cool, mutta aistittavissa oli ajatuskuplan sisällä leijuva:”Mamma, voiks mennä sisälle?”

Nyt aikaa on kulunut tuosta jokunen viikko ja sadetta jälleen odotellessa. Tästä katetusta terassista on tullut kesäkauden olohuoneemme ja veikkaan, että tämä olisi meidän ”punaisen maton paikkamme”. Sisustus hakee vielä itseään, mutta sieltä se pikku hiljaa muotoutuu. Ehkä jossain vaiheessa syksyä myös joitain sisustuskuvia tulossa tänne blogiini ;)

Nyt nautitaan katetusta terassista. Keli: +26 C, hieman lounaan puoleista tuulta, ei pilviä, ei sadetta… :)

Skål på den saken!


0 comments

Recent Posts

See All
Näyttökuva 2021-1-31 kello 15.29.49.pn

Olen Anita Laaksonen, käsityötaiteiden opiskelija ja herkästi kaikesta käsillä tekemisestä innostuva. Se voi liittyä puutarhaan, sisustamiseen, remontointiin tai vaikkapa kokkailuun keittiössä.

Vuodenajat määrittelevät pitkälti sen, missä puuhastellaan – kunhan puuhastellaan. Aiheeni syntyvät hetkistä, tavallisesta arjesta ja oikeasta elämästä.

KATEGORIAT
ARKISTO