Näyttökuva 2021-1-31 kello 15.30.00.pn
  • By Anita

HYÖNTEISHOTELLIN AVAJAISET


Täällä on tänään juhlittu hotellin ja sen sivurakennusten avajaisia. Nyt vaan pelottaa, että tapahtuiko tämän hotellin avaus aivan liian myöhään elikäns high season olisi taakse jäänyttä elämää. Maallikkona kun katson tuota pörriäisten elämää niin vilkkaalta se näyttää edelleenkin -ensimmäisiä asukkeja siis odotellessa. Olen antanut itseni ymmärtää, että pörriäiset eivät pelkästään piipahda hotellissa vaan myös talvehtivat siellä. Jos tämä pitää paikkansa niin ehkä minun hotellini avajaiset tapahtuu juuri oikea-aikaisesti. Toivottavasti tuholaisia jahtaavat pörriäiset löytävät perille.

Joskus kauan aikaa sitten ajattelin, että ristin oman kotini Villa Helmeksi. Se kuitenkin jäi, kun veljeni kommentoi asiaa, että taitaa olla hivenen suureellinen nimi tälle mökille 😉. Koska hotelli kuin hotelli tarvitsee nimen niin olkoon tämä ötökkähotellini sitten Villa Helmi.

Villa Helmen huoneista on näkymä aamuaurinkoon, aamiainen, lounas ja päivällinen on buffee-tyyppinen ja katettuna aivan hotellin edustalle. Huoneet ovat vapaasti valittavissa, mutta toisia asukkeja ei saa häiritä. Pörriäinen kuin pörriäinen on tervetullut ja kaveritkin käy. Jokainen vieras on erittäin toivottu vierailemaan puutarhassani.0 comments

Recent Posts

See All
Näyttökuva 2021-1-31 kello 15.29.49.pn

Olen Anita Laaksonen, käsityötaiteiden opiskelija ja herkästi kaikesta käsillä tekemisestä innostuva. Se voi liittyä puutarhaan, sisustamiseen, remontointiin tai vaikkapa kokkailuun keittiössä.

Vuodenajat määrittelevät pitkälti sen, missä puuhastellaan – kunhan puuhastellaan. Aiheeni syntyvät hetkistä, tavallisesta arjesta ja oikeasta elämästä.

KATEGORIAT
ARKISTO